Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation Lappeenrannan kaupunki, Wirma yrityspalvelut saavutettavuusseloste.

Palvelu, jota saavutettavuusseloste koskee

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://lappeenrantarekry.fi ja on laadittu 19.10.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelu on julkaistu ennen 23.9.2018.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Havaittava: Kontrastiongelmat kuvakarusellissa

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Kontrastiongelmia kuvakarusellin päällä olevan tekstin ja piilossa olevan valkoisen taustan välillä (kontrastisuhde 1:1).

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
1.4.3 Kontrasti (minimi)

Havaittava: Kontrastiongelmat yrityskorteissa

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Kontrastiongelmia yrityskorttien lyhyiden kuvaustekstien ja piilossa olevan harmaan taustan välillä (kontrastisuhde 1.13:1).

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
1.4.3 Kontrasti (minimi)

Hallittava: Yrityskortin sisäisiin linkkeihin ei pääse käsiksi pelkällä näppäimistöllä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Jos hiiren osoitin ei ole yrityskortin yläpuolella, niin pelkässä näppäimistökäytössä yrityskorttien linkit eivät ole kohdistettavia eikä klikattavia. Kortin linkkikohdistus toimii vain, kun hiiren osoitin on juuri kyseisen yrityskortin yläpuolella.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
2.1.1 Näppäimistö

Hallittava: Kuvakarusellin kuvien vaihto ei onnistu näppäimistöllä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Kuvakarusellin kuvien vaihto ei onnistu näppäimistöllä, koska kuvien vaihtopainikkeet (siniset ympyräpainikkeet) eivät ole kohdistettavissa näppäimistöllä.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
2.1.1 Näppäimistö

Hallittava: Kuvakarusellia ei voida pysäyttää näppäimistöllä

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Kuvakarusellia ei voida pysäyttää, lopettaa pyörimästä tai piilottaa pelkän näppäimistön avulla. Myös hiirellä kuvakaruselli pysähtyy vain, kun valitsee tietyn kuvan (siniset ympyräpainikkeet).

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
2.2.2 Tauota, pysäytä, piilota

Hallittava: Yrityskortin kohdistettavalle sisältöalueelle ei ole määritelty toimintoa

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Yrityskortin sisältöalue voidaan valita näppäimistöllä, mutta sillä ei ole määritelty mitään toimintoa.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
2.1.1 Näppäimistö

Hallittava: Yrityslogot on määritelty otsikoiksi

Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet:
Pelkästään yrityksen logoa on käytetty otsikkona ilman näkyvää tekstiä avoimet työtehtävät -sivulla. Otsikon pitää olla tekstiä ja näkyvissä käyttäjälle.

Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty:
2.4.6 Otsikot ja nimilaput

Saavutettavuuspalaute

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköpostilla

saavutettavuus@lappeenranta.fi

Muulla tavoin

Neuvoa ja opastusta tämän sivuston käyttöön saat tarvittaessa Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelu Winkissä, puhelin 05 616 2220 tai winkki@lappeenranta.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Lämmönsiirtimien ja painesäiliöiden luotettava toimittaja.

Refinec Oy suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa painelaitteita, mm. lämmönsiirtimiä ja painesäiliöitä. Olemme luotettava ja joustava yhtiö. Meidät tunnetaan kovasta ammattitaidosta, hyvästä työilmapiiristä ja kilpailukykyisistä palkoista.

Suurten teräsrakenteiden luotettava toimittaja.

Karjalan Konepaja Konsernin emoyhtiö Karjalan Konepaja Oy on AAA-luottoluokituksen saanut tilauskonepaja. Toimitamme asennettuna teräsrakenteita teollisuuden investointiprojekteihin. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö, joka haluat olla mukana ja edelleen kehittämässä menestystarinaamme?

Konepaja Lappeenranta.

Manuaali koneistamo Lappeenrannassa. Proto valmistus, yksitäis ja pien sarjat. Sorvaus, jyrsintä ja hitsaustyöt. Osa / laitesuunnittelu työt

Palvelut ammattitaidolla asennukseen asti.

Rautarakenne Leivo Oy on EN ISO 1090 sertifioitu metallialan yritys, erityisosaamisenaan teräsovet ja julkisivut. Monipuoliset ammattilaiset palvelevat joustavasti hitsauksen, koneistuksen, levyleikkauksen ja särmäyksen kokonaisratkaisuissa aina tuotannosta asennukseen.

Maailman johtava keittimien ja tornien valmistaja.

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden painelaitteiden ja säiliöiden toimittaja ja vakavarainen teollisuusyhtiö. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää ja toimihenkilöä.

Kunnossapitoa laajalla rintamalla.

Olemme teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja. Laadukkaaseen ja paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluvat mm. huolto ja kunnossapito, sopimuskunnossapito, asiantuntijapalvelut, asennuspalvelut, koneistus ja laitesiirrot.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Haluamme olla Kaakkois-Suomen paras metallialan työpaikka. Tervetuloa mukaan!

Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani komponenttien valmistukseen kone- ja laitevalmistajille Suomessa sekä teollisuuden kunnossapitoon ja laitekorjauksiin Kaakkois-Suomessa. Haluatko olla mukana viemässä Astex Engineering Oy uudelle tasolle?

Teollisuusputkistojen asiantuntija täällä ja maailmalla.

PrePipe Oy on Lappeenrannassa vuonna 2006 perustettu teollisuusputkistoihin, säiliöihin, laiteasennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. PrePipe Oy työllistää 60 omaa työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Meille voit hakeutua myös oppisopimukseen.

Raskaat osa- ja laitekokonaisuudet teollisuudelle.

Jotex Works Oy on keskiraskas, laatusertifioitu alihankintakonepaja, joka panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa.

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

TE-palvelut Kunta-ala

Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää