Lappeenranta kutsuu luokseen

Lappeenranta on vahvasti kasvava yliopistokaupunki vain kahden tunnin päässä Helsingistä. Olemme uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneeri täynnä energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista.

Satama ja historiallinen linnoitus ovat vieraanvaraisuudestaan tunnetun kaupungin sydän. Haukataan Vetyä tai Atomia ja katsellaan Saimaan sineen. Kesäpäivä parhaimmillaan.

Veneilijä voi nauttia vehreistä rannoista ja jylhistä kallioista silloin, kun haluaa. Saimaan 13 000 saarta tarjoavat upeita saaristomaisemia. Entä tiesitkö, että Lappeenrannasta pääsee risteillen Viipuriin ja Pietariin?

Lappeenrannassa on oma kaupunginteatteri sekä -orkesteri, ja raskaampaa musiikkia tarjoavat keikkapaikat.

Kaupallisena keskuksena Lappeenranta on Kaakkois-Suomen ylivoimaisesti merkittävin. Yrittäjyyden tukeminen on osa kaupunkistrategiaa, ja yliopiston sekä ammattikorkeakoulun läsnäololla on merkityksensä. Majoituspalvelut, kaupat, ravintolat, kylpylät ja muut viihdekeskukset ovat olleet mittavien investointien kohteena, ja kysyntä palveluille tulee kasvamaan tulevaisuudessa niin ulkomaisten kuin kotimaisten matkailijoiden keskuudessa.

Tarjolla on mahdollisuuksia koko perheelle. Mm. Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, ICT- ja energia-ala tarjoavat työpaikkoja, ja Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto (LUT), LAB-ammattikorkeakoulu ja Saimaan ammattiopisto Sampo - opiskelumahdollisuuksia, joten erilaisia vaihtoehtoja löytyy. 

Asuminen täällä on edullista ja asuinalueet viihtyisiä, olipa valintasi vuokra-asuminen tai omakotitalo pihapiireineen. Vieläkö viivyttelet?

Tule tulevaisuuden tekijäksi Lappeenrantaan!

Lappeenrannan kaupungin verkkosivut >>
Uuden asukkaan opas >>

Otamme sinut vastaan Asiakaspalvelukeskus Winkissä tai matkailuneuvonnassa >>

 

Lappeenrannasta löytyy kiinnostavia kohteita ja tekemistä koko perheelle.
Kaupallisena keskuksena Lappeenranta on Kaakkois-Suomen merkittävin.

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Maailman johtava keittimien ja tornien valmistaja.

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden painelaitteiden ja säiliöiden toimittaja ja vakavarainen teollisuusyhtiö. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää ja toimihenkilöä.

Konepaja Lappeenranta.

Manuaali koneistamo Lappeenrannassa. Proto valmistus, yksitäis ja pien sarjat. Sorvaus, jyrsintä ja hitsaustyöt. Osa / laitesuunnittelu työt

Haluamme olla Kaakkois-Suomen paras metallialan työpaikka. Tervetuloa mukaan!

Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani komponenttien valmistukseen kone- ja laitevalmistajille Suomessa sekä teollisuuden kunnossapitoon ja laitekorjauksiin Kaakkois-Suomessa. Haluatko olla mukana viemässä Astex Engineering Oy uudelle tasolle?

Teollisuusputkistojen asiantuntija täällä ja maailmalla.

PrePipe Oy on Lappeenrannassa vuonna 2006 perustettu teollisuusputkistoihin, säiliöihin, laiteasennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. PrePipe Oy työllistää 60 omaa työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Meille voit hakeutua myös oppisopimukseen.

Kunnossapitoa laajalla rintamalla.

Olemme teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja. Laadukkaaseen ja paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluvat mm. huolto ja kunnossapito, sopimuskunnossapito, asiantuntijapalvelut, asennuspalvelut, koneistus ja laitesiirrot.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Lämmönsiirtimien ja painesäiliöiden luotettava toimittaja.

Refinec Oy suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa painelaitteita, mm. lämmönsiirtimiä ja painesäiliöitä. Olemme luotettava ja joustava yhtiö. Meidät tunnetaan kovasta ammattitaidosta, hyvästä työilmapiiristä ja kilpailukykyisistä palkoista.

Suurten teräsrakenteiden luotettava toimittaja.

Karjalan Konepaja Konsernin emoyhtiö Karjalan Konepaja Oy on AAA-luottoluokituksen saanut tilauskonepaja. Toimitamme asennettuna teräsrakenteita teollisuuden investointiprojekteihin. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö, joka haluat olla mukana ja edelleen kehittämässä menestystarinaamme?

Osat ja laitekokonaisuudet sekä huolto- ja asennuspalvelut teollisuudelle.

Jotex Works Oy on keskiraskas, laatusertifioitu alihankintakonepaja, joka panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa.

Palvelut ammattitaidolla asennukseen asti.

Rautarakenne Leivo Oy on EN ISO 1090 sertifioitu metallialan yritys, erityisosaamisenaan teräsovet ja julkisivut. Monipuoliset ammattilaiset palvelevat joustavasti hitsauksen, koneistuksen, levyleikkauksen ja särmäyksen kokonaisratkaisuissa aina tuotannosta asennukseen.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

TE-palvelut EKSOTE Kunta-ala

Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää