Lappeenranta kutsuu luokseen

Lappeenranta on vahvasti kasvava yliopistokaupunki vain kahden tunnin päässä Helsingistä. Olemme uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneeri täynnä energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista.

Satama ja historiallinen linnoitus ovat vieraanvaraisuudestaan tunnetun kaupungin sydän. Haukataan Vetyä tai Atomia ja katsellaan Saimaan sineen? Kesäpäivä parhaimmillaan.

Veneilijä voi nauttia vehreistä rannoista ja jylhistä kallioista silloin, kun haluaa. Saimaan 13 000 saarta tarjoavat upeita saaristomaisemia. - Entä tiesitkö, että Lappeenrannasta pääsee risteillen Viipuriin ja Pietariin?

Lappeenrannassa on oma kaupunginteatteri sekä -orkesteri, ja raskaampaa musiikkia tarjoavat keikkapaikat.

Kaupallisena keskuksena Lappeenranta on Kaakkois-Suomen ylivoimaisesti merkittävin. Yrittäjyyden tukeminen on osa kaupunkistrategiaa, ja yliopiston sekä ammattikorkeakoulun läsnäololla on merkityksensä. Majoituspalvelut, kaupat, ravintolat, kylpylät ja muut viihdekeskukset ovat olleet mittavien investointien kohteena ja kysyntä palveluille tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Vuonna 2015 Lappeenrannassa vieraili yli 2 miljoonaa ulkomaista matkailijaa. 

Tarjolla on mahdollisuuksia koko perheelle. Mm. Etelä-Karjalan Sairaanhoitopiiri, ICT-ala ja energia-ala tarjoavat työllistymistä - ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT) sekä Saimaan ammattikorkeakoulu opiskelumahdollisuuksia, joten vaihtoehtoja löytyy puolisollekin.

Asuminen täällä on edullista ja asuinalueet viihtyisiä olipa valintasi vuokra-asuminen tai omakotitalo pihapiireineen. Vieläkö viivyttelet?

Tule tulevaisuuden tekijäksi Lappeenrantaan!

Lappeenrannan kaupungin verkkosivut >>
Uuden asukkaan opas >>

Otamme sinut vastaan Asiakaspalvelukeskus Winkissä tai matkailuneuvonnassa >>

 

Lappeenrannasta löytyy kiinnostavia kohteita ja tekemistä koko perheelle.
Kaupallisena keskuksena Lappeenranta on Kaakkois-Suomen merkittävin.

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Olemme yksi johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka auttaa asiakasyrityksiä ja henkilöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Tarjoamme yrityksille HR-palveluita ja työllistämme vastuullisesti sekä monipuolisesti kaikille toimialoille.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Maksuttomia palveluja työnhakijoille.

Työ- ja elinkeinopalvelut tarjoaa maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. Tavoitteena on mm. parantaa työllisyyttä, edistää työvoiman saatavuutta ja maahanmuuttajien kotoutumista - sekä tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa.

Kehitä itseäsi ja opi uutta! Kysy lisää myös oppisopimuskoulutuksesta.

Opi uutta ja kehitä osaamistasi uudelle tasolle Sampossa. Kone- ja tuotantotekniikan osaamisella laajat työllistymismahdollisuudet. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella.

Osat ja laitekokonaisuudet sekä huolto- ja asennnuspalvelut teollisuudelle.

Keskiraskas alihankintakonepaja tarjoaa osa- ja laitekokonaisuuksia teollisuuden kansainvälisille markkinajohtajille. Laaja konekanta mahdollistaa kappaleiden hitsauksen ja koneistuksen aina 15 metriin ja 32 tonniin saakka. Vahvuutena tarkka työstö sekä joustava tuotanto.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Ohutlevytuotteisiin erikoistunut yritys, jonkan laadun takaa korkeanteknologian tuotantolaitteisto.

Eltechnika Finland Oy on erikoistunut ohutlevytuotteisiin. Tuotantoon kuuluu sarjavalmisteisia sähkökeskusten ja kytkinten osia, laserleikkaus, lävistys, särmäys sekä robottihitsaus ja –taivutus. Laadun takaavat korkeanteknologian tuotantolaitteisto ja motivoitunut henkilökunta. Toimitus kaikkialle Suomeen.

Yhdistämme työn ja tekijän! Löydät kauttamme avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia.

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Raskaan kaluston päällirakenteet ja perävaunut – kaikille teille.

Toplift on raskaan kuljetuskaluston päällirakenteita ja perävaunuja valmistava yritys. Arvojamme ovat suoraselkäisyys, asiakaslähtöisyys sekä kunnioitus asiakasta sekä toisiamme kohtaan.

Teknologiaratkaisuja yksittäisistä laitteistoista laajoihin kokonaisuuksiin.

Olemme lappeenrantalainen perheyritys, joka toimittaa kuljetinratkaisuja raskaaseen prosessiteollisuuteen jo 30 vuoden kokemuksella. Asiansa osaavat ammattilaisemme räätälöivät onnistuneita projekteja asiakkaidemme tarpeisiin. Haluaisitko olla osa tätä tiimiä?

Työntekijän tarina

Koneasentajana Laitexilla

Jari Partanen aloitti Laitexilla koneasentajana vuonna 1989 ja kahden vuoden taukoa lukuun ottamatta työskennellyt siitä lähtien L

Lue lisää
Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

ICT Energia Kunta-ala