Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Vuoksi virtaa keskellä kaupunkia - eikä jäädy talvellakaan, joten tarjolla on loistava mahdollisuus ympärivuotiselle kalastukselle. Vuoksea kiertävät myös Suomen kenties kauneimmat lenkkipolut ja pyöräilyreitit. Yhteys Saimaaseen puolestaan mahdollistaa veneilyn Saimaan kanavaa pitkin aina Suomenlahdelle asti.

Ehkä olet kuullut Imatran koskesta? Valtionhotellista tai Imatran Kylpylästä? Juuri niin, ja saatat pian päästä ne myös elämään omaksesi. Kaupunkimme elinvoimaa lisäävät myös teatteri sekä Kulttuuritalo Virta konsertteineen, esiintyjineen, kirjastoineen ja museoineen. Musiikki- sekä työväenopisto tarjoavat harrastusmahdollisuuksia samassa osoitteessa.

Imatralla asut edullisesti, valitsetpa vuokrakodin tai omistusasunnon. Omakotitalo kaupungin palvelujen läheisyydessä veden äärellä on toteutettavissa oleva unelma.

Seutumme on yksi Suomen nopeimmin kasvavia matkailukeskittymiä. Ainutlaatuinen sijainti EU:n ja Venäjän rajalla, Saimaan sylissä auttaa yrityksiä menestymään. Suurimpia työllistäjiä ovat Imatran kaupunki, Stora Enso Oyj, Ovako Imatra Oy Ab ja Rajavartiolaitos - joten mahdollisuuksia löytyy myös puolisolle.

Ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille tarjoaa Saimaan ammattiopisto sekä monialainen, etenkin kansainvälisestä kuvataiteen koulutuksestaan kuuluisa, Saimaan ammattikorkeakoulu.

Sijainti aivan Venäjän rajan tuntumassa houkuttelee reissulle kuuluisaan Pietariin tai hieman pienempään Svetogorskiin, jonne on vain muutaman kilometrin matka.

Tule tulevaisuuden tekijäksi Imatralle!

Imatran kaupungin verkkosivut >>

Imatra-infoa muuttajalle >>

Virtaava vesi ei jäädy talvellakaan, joten kalastusta on mahdollista harrastaa ympäri vuoden.
Imatralla asuu hyvä arki. Tutustu, ja jää asumaan.

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Kehitä itseäsi ja opi uutta! Kysy lisää myös oppisopimuskoulutuksesta.

Opi uutta ja kehitä osaamistasi uudelle tasolle Sampossa. Kone- ja tuotantotekniikan osaamisella laajat työllistymismahdollisuudet. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella.

Maksuttomia palveluja työnhakijoille.

Työ- ja elinkeinopalvelut tarjoaa maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. Tavoitteena on mm. parantaa työllisyyttä, edistää työvoiman saatavuutta ja maahanmuuttajien kotoutumista - sekä tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa.

Osat ja laitekokonaisuudet sekä huolto- ja asennnuspalvelut teollisuudelle.

Keskiraskas alihankintakonepaja tarjoaa osa- ja laitekokonaisuuksia teollisuuden kansainvälisille markkinajohtajille. Laaja konekanta mahdollistaa kappaleiden hitsauksen ja koneistuksen aina 15 metriin ja 32 tonniin saakka. Vahvuutena tarkka työstö sekä joustava tuotanto.

Ohutlevytuotteisiin erikoistunut yritys, jonkan laadun takaa korkeanteknologian tuotantolaitteisto.

Eltechnika Finland Oy on erikoistunut ohutlevytuotteisiin. Tuotantoon kuuluu sarjavalmisteisia sähkökeskusten ja kytkinten osia, laserleikkaus, lävistys, särmäys sekä robottihitsaus ja –taivutus. Laadun takaavat korkeanteknologian tuotantolaitteisto ja motivoitunut henkilökunta. Toimitus kaikkialle Suomeen.

Yhdistämme työn ja tekijän! Löydät kauttamme avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia.

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Olemme yksi johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka auttaa asiakasyrityksiä ja henkilöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Tarjoamme yrityksille HR-palveluita ja työllistämme vastuullisesti sekä monipuolisesti kaikille toimialoille.

Teknologiaratkaisuja yksittäisistä laitteistoista laajoihin kokonaisuuksiin.

Olemme lappeenrantalainen perheyritys, joka toimittaa kuljetinratkaisuja raskaaseen prosessiteollisuuteen jo 30 vuoden kokemuksella. Asiansa osaavat ammattilaisemme räätälöivät onnistuneita projekteja asiakkaidemme tarpeisiin. Haluaisitko olla osa tätä tiimiä?

Raskaan kaluston päällirakenteet ja perävaunut – kaikille teille.

Toplift on raskaan kuljetuskaluston päällirakenteita ja perävaunuja valmistava yritys. Arvojamme ovat suoraselkäisyys, asiakaslähtöisyys sekä kunnioitus asiakasta sekä toisiamme kohtaan.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Työntekijän tarina

Koneasentajana Laitexilla

Jari Partanen aloitti Laitexilla koneasentajana vuonna 1989 ja kahden vuoden taukoa lukuun ottamatta työskennellyt siitä lähtien L

Lue lisää
Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

ICT Energia Kunta-ala