Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Vuoksi virtaa keskellä kaupunkia - eikä jäädy talvellakaan, joten tarjolla on loistava mahdollisuus ympärivuotiselle kalastukselle. Vuoksea kiertävät myös Suomen kenties kauneimmat lenkkipolut ja pyöräilyreitit. Yhteys Saimaaseen puolestaan mahdollistaa veneilyn Saimaan kanavaa pitkin aina Suomenlahdelle asti.

Ehkä olet kuullut Imatran koskesta? Valtionhotellista tai Imatran Kylpylästä? Juuri niin, ja saatat pian päästä ne myös elämään omaksesi. Kaupunkimme elinvoimaa lisäävät myös teatteri sekä Kulttuuritalo Virta konsertteineen, esiintyjineen, kirjastoineen ja museoineen. Musiikki- sekä työväenopisto tarjoavat harrastusmahdollisuuksia samassa osoitteessa.

Imatralla asut edullisesti, valitsetpa vuokrakodin tai omistusasunnon. Omakotitalo kaupungin palvelujen läheisyydessä veden äärellä on toteutettavissa oleva unelma.

Seutumme on yksi Suomen nopeimmin kasvavia matkailukeskittymiä. Ainutlaatuinen sijainti EU:n ja Venäjän rajalla, Saimaan sylissä auttaa yrityksiä menestymään. Suurimpia työllistäjiä ovat Imatran kaupunki, Stora Enso Oyj, Ovako Imatra Oy Ab ja Rajavartiolaitos - joten mahdollisuuksia löytyy myös puolisolle.

Ammatillista koulutusta niin nuorille kuin aikuisillekin tarjoaa Imatralla ja Lappeenrannassa Saimaan ammattiopisto Sampo sekä Lappeenrannassa myös LAB-ammattikorkeakoulu. Lisäksi LUT-yliopisto tarjoaa hyvin monipuolisen kattauksen korkeakouluopintoja.

Sijainti aivan Venäjän rajan tuntumassa houkuttelee reissulle kuuluisaan Pietariin tai hieman pienempään Svetogorskiin, jonne on vain muutaman kilometrin matka.

Tule tulevaisuuden tekijäksi Imatralle!

Imatran kaupungin verkkosivut >>

Imatra-infoa muuttajalle >>

Virtaava vesi ei jäädy talvellakaan, joten kalastusta on mahdollista harrastaa ympäri vuoden.
Imatralla asuu hyvä arki. Tutustu, ja jää asumaan.

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Palvelut ammattitaidolla asennukseen asti.

Rautarakenne Leivo Oy on EN ISO 1090 sertifioitu metallialan yritys, erityisosaamisenaan teräsovet ja julkisivut. Monipuoliset ammattilaiset palvelevat joustavasti hitsauksen, koneistuksen, levyleikkauksen ja särmäyksen kokonaisratkaisuissa aina tuotannosta asennukseen.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Lämmönsiirtimien ja painesäiliöiden luotettava toimittaja.

Refinec Oy suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa painelaitteita, mm. lämmönsiirtimiä ja painesäiliöitä. Olemme luotettava ja joustava yhtiö. Meidät tunnetaan kovasta ammattitaidosta, hyvästä työilmapiiristä ja kilpailukykyisistä palkoista.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Konepaja Lappeenranta.

Manuaali koneistamo Lappeenrannassa. Proto valmistus, yksitäis ja pien sarjat. Sorvaus, jyrsintä ja hitsaustyöt. Osa / laitesuunnittelu työt

Suurten teräsrakenteiden luotettava toimittaja.

Karjalan Konepaja Konsernin emoyhtiö Karjalan Konepaja Oy on AAA-luottoluokituksen saanut tilauskonepaja. Toimitamme asennettuna teräsrakenteita teollisuuden investointiprojekteihin. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö, joka haluat olla mukana ja edelleen kehittämässä menestystarinaamme?

Teollisuusputkistojen asiantuntija täällä ja maailmalla.

PrePipe Oy on Lappeenrannassa vuonna 2006 perustettu teollisuusputkistoihin, säiliöihin, laiteasennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. PrePipe Oy työllistää 60 omaa työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Meille voit hakeutua myös oppisopimukseen.

Maailman johtava keittimien ja tornien valmistaja.

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden painelaitteiden ja säiliöiden toimittaja ja vakavarainen teollisuusyhtiö. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää ja toimihenkilöä.

Haluamme olla Kaakkois-Suomen paras metallialan työpaikka. Tervetuloa mukaan!

Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani komponenttien valmistukseen kone- ja laitevalmistajille Suomessa sekä teollisuuden kunnossapitoon ja laitekorjauksiin Kaakkois-Suomessa. Haluatko olla mukana viemässä Astex Engineering Oy uudelle tasolle?

Kunnossapitoa laajalla rintamalla.

Olemme teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja. Laadukkaaseen ja paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluvat mm. huolto ja kunnossapito, sopimuskunnossapito, asiantuntijapalvelut, asennuspalvelut, koneistus ja laitesiirrot.

Osat ja laitekokonaisuudet sekä huolto- ja asennuspalvelut teollisuudelle.

Jotex Works Oy on keskiraskas, laatusertifioitu alihankintakonepaja, joka panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa.

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

TE-palvelut EKSOTE Kunta-ala

Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää