Avoimet työtehtävät

Nopea yleiskataus seudullamme avoinna oleviin metallialan työtehtäviin, ole hyvä:

Eltechnika Finland Oy/ on erikoistunut ohutlevytuotteisiin. Tuotantoon kuuluu sarjavalmisteisia sähkökeskusten ja kytkinten osia, laserleikkaus, lävistys, särmäys sekä robottihitsaus ja –taivutus. Laadun takaavat korkeanteknologian tuotantolaitteisto ja motivoitunut henkilökunta. Oletko osa tulevaisuuden tiimiämme? 

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Global Work/ Oletko CNC-koneistaja, hitsaaja, koneasentaja, kokki, tarjoilija, kassatyöntekijä, varastotyöntekijä, johdon assistentti, sähköasentaja, automaatioasentaja tai vaikkapa baarityöntekijä ja etsimässä töitä? Avoimet työpaikat -listalta löydät niin vakituiset asiantuntijapaikat kuin määräaikaisetkin pestit, kesä-, osa-aikaiset- sekä keikkatyöt.

Olemme erikoistuneet metalli-, toimisto-, ravintola- (HoReCa), kauppa-, teollisuus-, kiinteistö-, logistiikka- ja varasto-, rakennus-, sähkö-, LVI-, maanrakennus- ja ICT-alaan.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Go On Yhtiöt/ Löydä oikea, itsellesi parhaiten sopiva työpaikka. Olemme henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta tavoitat runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Toimimme luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Katso Etelä-Karjalan alueen avoimet työpaikat >>

ITA Nordic/ Menetelmäsuunnittelija koneistuskeskukselle
Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu fanuc- ja macro -ohjelmoinnista (FMS-osaaminen katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet. Tunnet käytössä olevat materiaalit, CNC-työstökeskuksien ja -jyrsimien työstömenetelmät, lastuamisen, työkalut, terät sekä kiinnitystekniikat.

ITA Nordic/ CNC-koneistaja työstökeskukselle
Haemme CNC-koneistajaa pystykaraiselle työstökeskukselle. Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu Okuma OSP, Fanuc- ja macro -ohjelmoinnista, hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet.

ITA Nordic/ CNC-koneistaja monitoimisorveille
Haemme koneistajia Okuman monitoimisorveille. Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu Okuma OSP-ohjelmoinnista (FMS-osaaminen katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Jotex/ CNC-koneistaja
Tehtävänäsi on Heidenhain-ohjelmointi koneistuksessa. Odotamme sinulta piirustustenlukutaitoa sekä kokemusta vaativista koneistustöistä.

Jotex/ Levyseppähitsaaja
Olet luokkahitsaustaitoinen; puikko/mig, tig katsotaan eduksi. Tarjoamme vanhentuneiden hitsauspätevyyskokeiden uusimismahdollisuuden. Edellytyksenä on piirustustenlukutaitoa.

Jotex/ Operaattori, hitaus
Odotamme sinulta piirustustenluku-, hitsaus- ja ohjelmointitaitoa, kokemusta etäohjelmoinnista (Delfoi Arc, Motosim) sekä 3D-mallintamisesta (Solid Works).Työtehtäviisi kuuluu kappaleen vaihto, robotin ohjelmointi, koneenhuolto ja levysepän työt. Pääset mukaan robottisolumme ylösajoprojektiin.

Jotex/ Koneenasentaja
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta koneenasennustehtävistä (hydrauliikka, pneumatiikka, laakeroinnit, linjaukset, kone-elimet) sekä piirustustenlukutaitoa. Pääset monipuolisiin asennustehtäviin ja tuet omalta osaltasi yrityksemme laadunhallintaa.

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Laitex/ Levyseppähitsaajat
Tehtäviisi kuuluvat levysepän/ hitsaajan työt Lappeenrannan toimipisteillä sekä satunnaiset komennustyöt asiakkaiden luona. Olet toiminut aikaisemmin kuljetin- tai vastaavien mekaanisten laitteiden parissa ja sinulla motivaatiota sekä positiivista asennetta saada työsi onnistumaan.

Laitex/ Asentajat/ kokoonpanijat
Tehtäviisi kuuluu kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien kokoonpanotyöt Lappeenrannan toimipisteillä sekä asennus- ja huoltotyöt asiakkaiden luona Suomessa ja ulkomailla.

Laitex/ Manuaalikoneistajat
Tehtäviisi kuuluu koneistustyöt Lappeenrannan konepajalla. Edellytämme teknisten piirustustenlukutaitoa. Koneistuskokemus erityisesti kärkisorveilla ja aarporalla katsotaan eduksi.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Sampo/ Saimaan ammattiopisto/ Opi uutta ja kehitä osaamistasi uudelle tasolle Sampossa. Kone- ja tuotantotekniikan osaamisella laajat työllistymismahdollisuudet. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

Työ- ja elinkeinopalvelut eli TE-palvelut/ tarjoavat maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. TE-palvelujen tehtävänä on mm. edistää työvoiman saatavuuden turvaamista, parantaa työllisyyttä, edistää maahanmuuttajien kotoutumista ja tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa.

Katso lisää >>

Toplift/ Autosähköasentaja
Haemme palvelukseemme autosähköasentajaa. Työhösi kuuluu kuorma-autojen päällirakenteiden sähkövarustelut ja korjaukset, lisälaitteiden kuten kuormausnostureiden, vaihtolavalaitteiden sekä perälautanostimien huollot, asennukset ja korjaukset, sekä perävaunujen sähköjärjestelmien asennukset ja korjaukset.

Toplift/ Hydrauliikka-asentaja
Haemme palvelukseemme hydrauliikka-asentajaa. Työhösi kuuluu kuorma-autojen päällirakenteiden hydrauliikkavarustelut sekä putkitukset. Lisälaitteiden kuten kuormausnostureiden, vaihtolavalaitteiden sekä perälautanostimien huollot, asennukset ja korjaukset. Kiinteä- ja muuttuvatuottoisten hydrauliikka järjestelmien säädöt ja huollot.

Toplift/ Hitsaaja
Haemme palvelukseemme mig-hitsaajaa perävaunujen sekä päällirakenteiden kokoonpanoon. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teräsrakenteiden kokoonpanotyöt teknisten piirustusten mukaisesti.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>

VMP/ Olemme yksi johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka auttaa asiakasyrityksiä ja henkilöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Tarjoamme yrityksille HR-palveluita ja työllistämme vastuullisesti sekä monipuolisesti kaikille toimialoille.

Katso lisää >>

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Olemme yksi johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, joka auttaa asiakasyrityksiä ja henkilöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Tarjoamme yrityksille HR-palveluita ja työllistämme vastuullisesti sekä monipuolisesti kaikille toimialoille.

Yhdistämme työn ja tekijän! Löydät kauttamme avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia.

Go On Yhtiöt on henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Teknologiaratkaisuja yksittäisistä laitteistoista laajoihin kokonaisuuksiin.

Olemme lappeenrantalainen perheyritys, joka toimittaa kuljetinratkaisuja raskaaseen prosessiteollisuuteen jo 30 vuoden kokemuksella. Asiansa osaavat ammattilaisemme räätälöivät onnistuneita projekteja asiakkaidemme tarpeisiin. Haluaisitko olla osa tätä tiimiä?

Kehitä itseäsi ja opi uutta! Kysy lisää myös oppisopimuskoulutuksesta.

Opi uutta ja kehitä osaamistasi uudelle tasolle Sampossa. Kone- ja tuotantotekniikan osaamisella laajat työllistymismahdollisuudet. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella.

Ohutlevytuotteisiin erikoistunut yritys, jonkan laadun takaa korkeanteknologian tuotantolaitteisto.

Eltechnika Finland Oy on erikoistunut ohutlevytuotteisiin. Tuotantoon kuuluu sarjavalmisteisia sähkökeskusten ja kytkinten osia, laserleikkaus, lävistys, särmäys sekä robottihitsaus ja –taivutus. Laadun takaavat korkeanteknologian tuotantolaitteisto ja motivoitunut henkilökunta. Toimitus kaikkialle Suomeen.

Osat ja laitekokonaisuudet sekä huolto- ja asennnuspalvelut teollisuudelle.

Keskiraskas alihankintakonepaja tarjoaa osa- ja laitekokonaisuuksia teollisuuden kansainvälisille markkinajohtajille. Laaja konekanta mahdollistaa kappaleiden hitsauksen ja koneistuksen aina 15 metriin ja 32 tonniin saakka. Vahvuutena tarkka työstö sekä joustava tuotanto.

Raskaan kaluston päällirakenteet ja perävaunut – kaikille teille.

Toplift on raskaan kuljetuskaluston päällirakenteita ja perävaunuja valmistava yritys. Arvojamme ovat suoraselkäisyys, asiakaslähtöisyys sekä kunnioitus asiakasta sekä toisiamme kohtaan.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Maksuttomia palveluja työnhakijoille.

Työ- ja elinkeinopalvelut tarjoaa maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. Tavoitteena on mm. parantaa työllisyyttä, edistää työvoiman saatavuutta ja maahanmuuttajien kotoutumista - sekä tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa.

Työntekijän tarina

Koneasentajana Laitexilla

Jari Partanen aloitti Laitexilla koneasentajana vuonna 1989 ja kahden vuoden taukoa lukuun ottamatta työskennellyt siitä lähtien L

Lue lisää
Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

ICT Energia Kunta-ala