Avoimet työtehtävät

Nopea yleiskatsaus seudullamme avoinna oleviin metallialan työtehtäviin, ole hyvä:

Astex Engineering Oy Global Work ITA Nordic Oy Jotex Works Oy Karjalan Konepaja Oy Refinec Oy Terästorni Oy


Astex Engineering Oy:n rekrytointisivuille

Astex Engineering Oy/ etsii

 • Vuorotyönjohtajaa koneistamoon
 • CNC-koneistajia/ -ohjelmoijia
 • Kone- ja laiteasentajia
 • Asentajia teollisuuden kunnossapitoon
 • Oston ja logistiikan ammattilaista

Haluatko mukaan kansainväliseen tiimiin, jossa on mukava työskennellä?
Etsimme metallialan osaajia, jotka ovat valmiita tekemään työnsä laadukkaasti ja sitoutumaan työyhteisöömme. Älä mieti pidempää vaan ota yhteyttä! Meille ei tarvitse lähettää pitkää ja hiottua ansioluetteloa, kerro vain lyhyesti miten sinun osaamisesi auttaisi meitä.

Tule mukaan tiimiin, jossa asiakastyytyväisyys, laatu ja ilon kautta tekeminen ovat osa arkea!
Lisätietoja antaa Petri Lammi, p. +358 40 505 1887, petri.lammi@astex.fi.
Hakemukset tuki@astex.fi.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


Global Workin Avoimet työpaikat -sivulle

Global Work/ Oletko CNC-koneistaja, hitsaaja, koneasentaja, kokki, tarjoilija, kassatyöntekijä, varastotyöntekijä, johdon assistentti, sähköasentaja, automaatioasentaja tai vaikkapa baarityöntekijä ja etsimässä töitä? Avoimet työpaikat -listalta löydät niin vakituiset asiantuntijapaikat kuin määräaikaisetkin pestit, kesä-, osa-aikaiset- sekä keikkatyöt.

Olemme erikoistuneet metalli-, toimisto-, ravintola- (HoReCa), kauppa-, teollisuus-, kiinteistö-, logistiikka- ja varasto-, rakennus-, sähkö-, LVI-, maanrakennus- ja ICT-alaan.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


ITA Nordic Oy:n rekrytointisivuille

ITA Nordic Oy/ Menetelmäsuunnittelija koneistuskeskukselle
Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu fanuc- ja macro -ohjelmoinnista (FMS-osaaminen katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet. Tunnet käytössä olevat materiaalit, CNC-työstökeskuksien ja -jyrsimien työstömenetelmät, lastuamisen, työkalut, terät sekä kiinnitystekniikat.

ITA Nordic Oy/ CNC-koneistaja työstökeskukselle
Haemme CNC-koneistajaa pystykaraiselle työstökeskukselle. Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu Okuma OSP, Fanuc- ja macro -ohjelmoinnista, hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet.

ITA Nordic Oy/ CNC-koneistaja monitoimisorveille
Haemme koneistajia Okuman monitoimisorveille. Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu Okuma OSP-ohjelmoinnista (FMS-osaaminen katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


Jotex Works Oy:n rekrytointisivulle

Jotex Works Oy/ CNC-koneistaja
Olet etsimämme teräksinen ammattilainen, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit pelottomasti kehittämään toimintatapaasi. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä.

Jotex Works Oy/ Levyseppiä ja hitsaajia
Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaan yrityksemme tavoitteita. Kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella.

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä hitsauksen 3834-2 laatustandareja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- ja energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. Jotex Works Oy:n esittelyvideo >>

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


Karjalan Konepaja Oy:n verkkosivuille

Karjalan Konepaja Oy/ etsii työntekijöitä:

 • Hitsausinsinööri, IWE (Toimistotyö, palkataan heti)
 • Pätevöitetty MIG-hitsaaja (luokkahitsaaja)
 • Teräsrakenneasentaja
 • Teräsraepuhaltaja
 • Korkeapaineruiskumaalari

Lisätietoja antaa Simo Salminen, p. +358 500 700 718, simo.salminen@karjalankonepaja.fi

Karjalan Konepaja Oy:n verkkosivuille >>


Refinec Oy:n avoimiin työpaikkoihin

Refinec Oy/ etsii työntekijöitä:

 • Painelaitesuunnittelijaa
 • Jauhekaarihitsaajaa uudelle hybridilaitteelle
 • Levyseppähitsaajia
 • Toimistosihteeriä

Lisätietoja antaa Hannu Perälä, p. +358 44 974 9403, hannu.perala@refinec.fi

Hakemukset sähköpostitse: info@refinec.fi

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


Terästorni Oy:n avoimiin työpaikkoihin

Terästorni Oy/ Säiliöiden ja painelaitteiden lujuuslaskija
Lujuuslaskijan tehtävänkuvaan kuuluu myös mm. säiliökuvien piirtäminen.

Terästorni Oy/ Työnsuunnittelija/suunnitteluinsinööri/logistiikkavastaava
Tehtävään soveltuva peruskoulutus voi olla esim. konetekniikan insinööri.

Terästorni Oy/ Levyseppiä ja hitsareita säiliörakentamiseen
Etsimme jatkuvasti Lappeenrannan konepajalle levyseppiä ja hitsareita säiliörakentamiseen.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


KOULUTTAUDU METALLIALALLE

Saimaan ammattiopisto Sampo, Kone- ja tuotantotekniikan opintosuunta

Sampo/ Saimaan ammattiopisto/ Opi uutta ja kehitä osaamistasi uudelle tasolle Sampossa. Kone- ja tuotantotekniikan osaamisella laajat työllistymismahdollisuudet. Voit opiskella myös työn ohessa oppisopimuksella.

Tarkemmat tiedot sekä hakuohjeet >>


Kaakkois-Suomen TE-palveluiden sivuille

Työ- ja elinkeinopalvelut eli TE-palvelut/ tarjoavat maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. TE-palvelujen tehtävänä on mm. edistää työvoiman saatavuuden turvaamista, parantaa työllisyyttä, edistää maahanmuuttajien kotoutumista ja tarjota yrityspalveluihin liittyvää neuvontaa.

Katso lisää TE-palveluiden sivuilta >>

Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa ja Imatralla

Suomen kauneimpien vesistöjen äärellä energiaa löytyy myös yrityksistä, vain parin tunnin päässä Helsingistä. Täällä asuu ilo, rohkea ajattelu ja tekemisen meininki. Etsimme joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Palvelut ammattitaidolla asennukseen asti.

Rautarakenne Leivo Oy on EN ISO 1090 sertifioitu metallialan yritys, erityisosaamisenaan teräsovet ja julkisivut. Monipuoliset ammattilaiset palvelevat joustavasti hitsauksen, koneistuksen, levyleikkauksen ja särmäyksen kokonaisratkaisuissa aina tuotannosta asennukseen.

Suurten teräsrakenteiden luotettava toimittaja.

Karjalan Konepaja Konsernin emoyhtiö Karjalan Konepaja Oy on AAA-luottoluokituksen saanut tilauskonepaja. Toimitamme asennettuna teräsrakenteita teollisuuden investointiprojekteihin. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö, joka haluat olla mukana ja edelleen kehittämässä menestystarinaamme?

Konepaja Lappeenranta.

Manuaali koneistamo Lappeenrannassa. Proto valmistus, yksitäis ja pien sarjat. Sorvaus, jyrsintä ja hitsaustyöt. Osa / laitesuunnittelu työt

Teollisuusputkistojen asiantuntija täällä ja maailmalla.

PrePipe Oy on Lappeenrannassa vuonna 2006 perustettu teollisuusputkistoihin, säiliöihin, laiteasennuksiin ja kunnossapitotöihin erikoistunut yritys. PrePipe Oy työllistää 60 omaa työntekijää ja lukuisia alihankkijoita. Meille voit hakeutua myös oppisopimukseen.

Koneenosia ja palveluita tuottava moderni sopimusvalmistuskonepaja.

ITA Nordic Oy on nykyaikainen laadukkaita koneenosia ja palveluita tuottava sopimusvalmistuskonepaja, joka palvelee pitkälle automatisoidulla ja viimeisintä teknologiaa edustavalla konekannalla alojensa johtavia teknologiateollisuuden laitevalmistajia.

Haluamme olla Kaakkois-Suomen paras metallialan työpaikka. Tervetuloa mukaan!

Visiomme on olla halutuin yhteistyökumppani komponenttien valmistukseen kone- ja laitevalmistajille Suomessa sekä teollisuuden kunnossapitoon ja laitekorjauksiin Kaakkois-Suomessa. Haluatko olla mukana viemässä Astex Engineering Oy uudelle tasolle?

Raskaat osa- ja laitekokonaisuudet teollisuudelle.

Jotex Works Oy on keskiraskas, laatusertifioitu alihankintakonepaja, joka panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa.

Lämmönsiirtimien ja painesäiliöiden luotettava toimittaja.

Refinec Oy suunnittelee, mitoittaa, valmistaa ja toimittaa painelaitteita, mm. lämmönsiirtimiä ja painesäiliöitä. Olemme luotettava ja joustava yhtiö. Meidät tunnetaan kovasta ammattitaidosta, hyvästä työilmapiiristä ja kilpailukykyisistä palkoista.

Auktorisoitu suomalainen rekrytointiyritys auttaa yrityksiä ja työntekijöitä menestymään.

Global Work on auktorisoitu, luotettava ja nopea henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme yrityksille oikeat tuloksentekijät ja työntekijöille parhaat työpaikat. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään! Rekrytointikokemusta vuodesta 2005.

Kunnossapitoa laajalla rintamalla.

Olemme teollisuuden kunnossapidon luotettu kumppani ja erikoisosaaja. Laadukkaaseen ja paikalliseen palvelutarjontaamme kuuluvat mm. huolto ja kunnossapito, sopimuskunnossapito, asiantuntijapalvelut, asennuspalvelut, koneistus ja laitesiirrot.

Maailman johtava keittimien ja tornien valmistaja.

Terästorni Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden painelaitteiden ja säiliöiden toimittaja ja vakavarainen teollisuusyhtiö. Liikevaihtomme on noin 25 miljoonaa euroa ja työllistämme suoraan yli 50 työntekijää ja toimihenkilöä.

Katso myös muiden alojen avoimet työpaikat

TE-palvelut Kunta-ala

Artikkeli

Imatra vetää puoleensa

Eläväinen karjalaiskaupunki tarjoaa elämänlaatua! Meillä on luonto lähellä, eivätkä kulttuuri tai shoppailumahdollisuudetkaan koskaan kaukana.

Lue lisää