Avoimia työpaikkoja Lappeenrannassa
– tule tulevaisuuden tekijäksi!

Lappeenranta on vahvasti kasvava yliopistokaupunki vain kahden tunnin päässä Helsingistä. Olemme uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneeri täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia tulevaisuuden tekijöitä – hae nyt!

Lappeenrannassa uskallamme. Ja teemme.

Avoimet työpaikat lappeenrannassa

Yaskawa Environmental Energy / The Switch sähköistää maailmaa äärimmäisen tehokkaasti. Yhtiön innovatiiviset sähköiset voimansiirtotuotteet, osaaminen ja ratkaisut tuottavat energiaa kestävällä tavalla, varastoivat energiaa tehokkaasti ja kuluttavat energiaa vastuullisesti.

lue lisää

Aureolis auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Palvelumme kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista ja raportoinnista tiedolla johtamisen tukeen.

lue lisää

Danfoss Editron specializes in hybrid and electric powertrain systems for off-highway and marine markets. We develop and manufacture high-performance, EDITRON power systems for heavy duty vehicles, machines and marine vessels.

lue lisää

Me olemme LeadDesk - vuonna 2010 perustettu, nopeasti kasvava ja alan johtava yritys, joka kehittää ohjelmistoalustoja palvelukeskuksiin ja myyntiorganisaatioihin. Ohjelmistoamme käyttää päivittäin jopa 7000 ammattilaista yli 10 eri maassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 9,1 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä meillä on toimistot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa ja Alankomaissa, työllistäen noin 80 ihmistä.

lue lisää

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, kon­sultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni.

lue lisää

Aurelia Turbines kehittää ja valmistaa hyötysuhteeltaan erinomaisia kaasuturbiineja kansainvälisille markkinoille. Päätuotteemme on 400 kW kaasuturbiini, jossa voidaan käyttää useita eri polttoaineita energiatehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

lue lisää

M-Files tarjoaa älykkäitä tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja. Tuhannet yritykset jo yli 100 maassa käyttävät M-Filesia. Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset, ja etsimme jatkuvasti joukkoomme innovatiivisia asiantuntijoita tekemään meistä yritysten tiedonhallintaratkaisujen huipputoimittajan.

lue lisää

Olemme modernin ajan ohjelmistokäsityöläisiä. Toteutamme tuote- ja palveluideat uusimmilla teknologioilla ja työmenetelmillä. Työskentelemme mielenkiintoisten työtehtävien parissa, hyvässä työilmapiirissä. Kannustamme uuden oppimisessa ja kehittymisessä. Haluaisitko olla osa tiimiämme?

lue lisää

Tietokoura on korkeatasoinen, asiantunteva energia-alan ohjelmistotalo. Olemme markkinajohtajia monella tuotealueella ja ratkaisutarjontamme kehittyy edelleen. Etsimme nälkäisiä tulevaisuuden ammattilaisia, jotka haluavat kehittyä huippuosaajiksi.

lue lisää

Puun kuidut, molekyylit, tähteet ja sivuvirrat ovat tulevaisuuden rakennusaineita. UPM on valmistanut niistä uusiutuvia ja vastuullisia tuotteita ja vuosikymmenten ajan.

lue lisää

ÅF Pöyry on merkittävä kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Kehitämme maailmanlaajuisesti asiakkaillemme ratkaisuja, jotka edistävät kestävää kehitystä ja auttavat hyödyntämään kaupungistumisen ja digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Olemme yli 16 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä, uuden sukupolven ratkaisuja infra-, teollisuus- ja energiasektoreille ympäri maailman. Making Future.

lue lisää

Saranen on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Sarasen rekrytoivien koulutusohjelmien avulla kasvualojen yritykset löytävät uusia osaajia ja työnhakijat kehittävät osaamistaan työelämän tarpeita vastaavaksi ja työllistyvät.

lue lisää

Develore on kokenut ohjelmistoyritys, joka toimii ketterin keinoin edelläkävijäin kumppanina. Emme rakentele pilvilinnoja, vaan suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme räätälöidyt ratkaisut käyttäjäkeskeisin menetelmin, syvällisellä ammattitaidolla, käsityötä kunnioittaen – pilveen tai ei.

lue lisää

Me Visma Solutionsilla autamme yrityksiä kasvamaan älykkäiden pilvipalveluiden ja teknologian avulla. Parannamme jo 170k yrityksen kilpailukykyä ja olemme palkittu työnantaja -  työpaikka, jossa inspiraatio, menestys ja tekemisen meininki viihtyvät.

lue lisää

Syncron Tech on keskittynyt teollisuuden tuotannon hallinnan IT-ratkaisuihin ja -palveluihin. Asiakaskuntaamme ovat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset ja energia-alueen toimijat. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Espoossa ja Porissa.

lue lisää

Miradore on vuonna 2006 perustettu suomalainen kasvuyritys, joka kehittää ja myy helppokäyttöisiä ohjelmistoja mobiili- ja PC-laitteiden hallintaan. Tuotteitamme käytetään yli 160 maassa. Meillä työskentelee yli 40 ammattilaista loistavassa tiimissä.

lue lisää